Бизнес форум: Български и чешки фирми се събират София

Участието във форума е безплатно

 11.09.2017 12:29
Бизнес форум: Български и чешки фирми се събират София

На 19 септември Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българо-чешки бизнес форум. Той ще се проведе в София - Хотел Балкан (бивш Шератон).

Събитието ще бъде открито от министъра на икономиката Емил Караниколов и министъра на индустрията и търговията на Чешка Република Иржи Хавличек. Форумът ще бъде съпътстван от двустранни бизнес срещи.

В чешката бизнес делегация са включени представители на фирми от секторите: машиностроене, включително автомобилостроене (части и елементи); електроника и електротехника; продукти и услуги на информационните и комуникационните технологии; застраховане; фармация; енергетика; интериорен дизайн и др.

Участието във форума е безплатно, а крайният срок за записване е 15 септември.

Дейността е в изпълнение на проектно предложение с референтен № BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Допълнителна информация за събитието може да получите от интернет страницата на Агенцията на адрес: http://www.sme.government.bg/?p=37857

снимка: Дарик

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Стаж stz24.com


Маркери бизнес

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори