Голям интерес към фермерските продукти на изложение в Стара Загора

Събитието се провежда днес и ще продължи и утре на Кестеновата алея. Целта е подпомагане на земеделските стопани чрез пряка реализация на произведените от тях продукти сред българските потребители, заяви на откриването Георги Стоянов, председател на БФС.

 22.03.2024 19:01
Голям интерес към фермерските продукти на изложение в Стара Загора

Български фермерски съюз откри изложение на местни млечни и фермерски продукти в Стара Загора. На него започнаха да идват многобройни жители и гости на града.

Събитието се провежда днес и ще продължи и утре на Кестеновата алея. Целта е подпомагане на земеделските стопани чрез пряка реализация на произведените от тях продукти сред българските потребители, заяви на откриването Георги Стоянов, председател на БФС. В изложението участват регистрирани земеделски производители, както и малки и средни предприятия, занимаващи се с преработка. Изложенията на БФС се осъществяват с подкрепата на Министерство на земеделието и Държавен фонд „Земеделие“.

Участниците имат възможност да обменят опит и познания, да осъществят контакти един с друг и да засилят сътрудничеството помежду си. Посредством изложенията от Български фермерски съюз се надяваме да засилим интереса към земеделските дейности на по-широк кръг от хора, както и да привлечем младото население към тях, подчерта още Георги Стоянов.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Георги | фермерски | Стоянов | продукти | земеделските

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори