Започна регистрацията за БАТА АГРО 2020

През 2020 година форумът за земеделие ще е с удължен период – общо 5 работни дни, така че фермерите да имат още повече възможности да отделят време и да посетят БАТА АГРО

 23.07.2019 09:02
Започна регистрацията за БАТА АГРО 2020

13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника, през 2020 година ще се проведе от 11 до 15 май на Летище Стара Загора. Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на БАТА АГРО.

През 2020 година форумът за земеделие ще е с удължен период – общо 5 работни дни, така че фермерите да имат още повече възможности да отделят време и да посетят БАТА АГРО.

Регистрацията за участие започна на 22 юли за фирмите, които ще демонстрират семена, торове и препарати за растителна защита чрез опитни полета с насаждения. Тази концепция беше въведена за първи път във форма́та на изложението през тази година, като плановете за 2020 година са за още по-активно присъствие на този бранш. По този начин посетителите ще могат да видят на едно място още по-широко портфолио от продукти и услуги за земеделието – както най-големите световноизвестни брандове за земеделска техника и демонстрации на машини, така и действието на семена и препарати в реални, полеви условия. Това дава възможност на земеделските производители да направят пряко сравнение за различните методи за отглеждане на културите.    

БАТА АГРО 2020 ще се проведе отново в компактния формат от 2019 година, като в центъра на изложението ще са полетата за демонстрации. Остава и задължителната регистрация за посетители.

За изложителите със стандартни изложбени площи се въвежда удобна и модерна онлайн платформа за регистрация. По този начин те ще могат да управляват всички подробности по участието си изцяло онлайн чрез фирмения си профил. Регистрацията за тях ще започне през есента.    

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери година | земеделие | Агро | Бата | Така | 2020

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори