Нова услуга: Rent a friend

Обявата вече е в социалните мрежи.

 17.06.2019 12:00
Нова услуга: Rent a friend

Приятел под наем. Това е една от най-новите услуги, която се предлага у нас. Така срещу заплащане приятелите под наем могат да изслушат проблемите ви, да отидат с вас на кино или... да се представят за ваш партньор пред близки и колеги.

„Предлагам нова услуга на пазара! Идеята не е от вчера, но в България реално не е развита. Rent a friend. Toчно така звучи. Това е услуга предлагаща приятел срещу заплащане. Услугата не включва еротика". Това гласи обява в социалните мрежи.

Само от пускането на обявата досега имам поне 5 срещи, които са за 2 дни. Имаш нужда да ходиш на шопинг, нов си и не познаваш града? И решават да си наемат човек, който да ги придружи, разказва Диана Николова. Често хората, наемащи приятели, имат нужда само от слушател, разказва тя. Понякога е много по-лесно да споделиш с непознат, защото няма да те осъжда, да разкаже на останалите ти приятели и да те предаде, смята Диана.

Много хора изграждат фалшив образ пред близките с идеята да не разочароват роднините и съответно понеже имат нужда от разкриване, те предпочитат това да е анонимно лице, обяснява психолингвистът Стела Богомилова. Много сме критични. Това си е наша черта. Непрекъснато трябва да се дават оценки, да се отсъжда. Според Стела Богомилова, която познава добре и психологията, и езика, до приятел под наем стигат хора претърпели лични кризи. Общо взето хора, които прибягват към такива услуги, са хора, които са претърпели криза на доверието

По материали на агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери услуга | бизнес | хора | наем | приятел | нужда | rent

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори