Председателят на ТПП - Стара Загора Олег Стоилов проведе работна среща в Кастамону България АД

Фокусът на срещата беше насочен към бъдещите планове и възможности за сътрудничество, с цел насърчаване на взаимния растеж и развитие в икономическия пейзаж на региона.

 10.04.2024 11:59
Председателят на ТПП - Стара Загора Олег Стоилов проведе работна среща в Кастамону България АД

Председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов, заедно с Исмет Чавушоглу, ръководител на Направление Турция към Палатата, посетиха Кастамону България АД, където проведоха плодотворна работна среща с Чаатай Пийадеджи, изпълнителен директор на компанията.

Фокусът на срещата беше насочен към бъдещите планове и възможности за сътрудничество, с цел насърчаване на взаимния растеж и развитие в икономическия пейзаж на региона. Важно място в обсъжданията зае и темата за корпоративната социална отговорност и дейното участие на Кастамону България в разнообразни социални проекти, които подобряват средата на живот в областта. Г-н Стоилов и г-н Чавушоглу посетиха производствените линии на Кастамону България и се запознаха с процеса на изработка на продуктите. Посещението им продължи в новия шоурум на компанията и им даде възможност да разгледат цялата гама от продукти на Кастамону Ентегре.
Председателят на ТПП - Стара Загора използва случая за да поднесе своите искрени пожелания по повод празника Рамазан Байрам, изпращайки най-сърдечни поздрави на всички мюсюлмани в България.
Настоящото посещение подчертава ангажимента на Търговско-промишлена палата - Стара Загора да укрепи партньорствата си и да създаде връзки между различните общности, насърчавайки култура на взаиморазбирателство и сътрудничество за общо благоденствие.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | България | компанията | палата | Чавушоглу | посетиха | Стоилов | сътрудничество | Кастамону

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори