СХР- част от дните на професионалното образование в Стара Загора

Тази година събитието ще се проведе на пешеходната зона

 15.04.2019 13:19
СХР- част от дните на професионалното образование в Стара Загора

Заедно с ПГОХ, за шеста поредна година, ще демонстрираме сервиране на официална маса по личен повод. Ученици и професионалисти ще подредим маса, така че да отговаря на конкретно меню. Ще покажем как се използват  отделните чинии, за салата и за основно, ако ястието е със сос, сподели Вени Петрова от браншовата организация на хотелиери и ресторантьори в Стара Загора.

Останалото остава изненада за посетителите на вкусната шатра.

VІI Областна панорама на професионалното образование и обучение и кариерно ориентиране 2019 г. в област Стара Загора ще се проведе на 23 и 24 април.

Тържественото откриване е във вторник от 10:30 часа в общините Стара Загора, Казанлък, Раднево, Гълъбово, Чирпан, Мъглиж, Павел баня, Гурково, Николаево и Опан.

В град Стара Загора събитието ще се проведе на пешеходната зона – бул. „Цар Симеон Велики“, в участъка от общината до бул. „Руски“; в град Павел баня – площад Централен, пред Читалище „Напред-1903г.“; в град Мъглиж – площад „Трети март“; в град Гурково – в залата на Общински съвет; в град Чирпан – в централен градски парк „Яворов“; в град Раднево – пред комплекс „Желязков“; в с. Опан – в ОУ „Христо Ботев“; в гр. Николаево – пред сградата на община Николаево.

За седма поредна година Община Стара Загора и РУО организират Областната панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране. Целта е по този непосредствен начин да се информират бъдещите гимназисти и родителите им за професиите и специалностите, по които се извършва обучение в професионалните учебни заведения на областта.

Със свои щандове ще участват ПГ по електроника „Джон Атанасов“, Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, ПГСАГ „Лубор Байер“, ПГ по строителство и дървообработване „Инж. Недьо Ранчев“, ПГВМ „Иван П. Павлов“, ПГ по електротехника „Г. С. Раковски“, ПГ по облекло и хранене“Райна Княгиня“ и ПГ по механотехника и транспорт „Н. Й. Вапцаров“ – Стара Загора.

През 2019 г. се очаква да завършат 1267 седмокласници от училищата в Община Стара Загора.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери година | Стара | Загора | град | Николаево | образование | проведе | професионалното

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори