Среща между бизнес, местна власт и социални партньори разказва накъде върви регионът

Това е втората по ред среща в Стара Загора

 02.04.2019 08:50
Среща между бизнес, местна власт и социални партньори разказва накъде върви регионът

Годишната конференция “Среща на бизнеса в Стара Загора и региона", част от проекта “Капитал Градове” ще се проведе на 4 април от 10.00 часа в Парк-хотел Стара Загора.

Това е втората по ред среща в Стара Загора, като първата миналата година постави началото на интересен диалог между бизнес, местна власт и социални партньори. Целта на тазгодишното издание е да продължи този диалог и да разкаже за това накъде върви регионът, какво го очаква, как градове като Казанлък и Стара Загора да работят заедно, как се привлича индустрия и дори по-важно: как се привличат хора.

В дискусията ще участват кметовете на Стара Загора и Казанлък Живко Тодоров и Галина Стоянова, Виктория Грозева, главен архитект на община Стара Загора, Владимир Спасов, прокурист на “М+С Хидравлик”, Надя Данкинова, изпълнителен директор на Фонд ФЛАГ, Петър Ганев, старши изследовател от Института по пазарна икономика, Белин Моллов, експерт по устройствено планиране и градско развитие, както и други представители на бизнеса и гражданското общество.

Модератори на панелите ще са Огнян Георгиев, редактор във в. “Капитал” и Първан Симеонов, социолог.

Ще бъдат наградени най-динамичните малки и средни компании в региона от класацията “Гепард”.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара | Загора

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори