Български компании участват на строително изложение в Румъния

Страната ни е представена от 4 компании

 09.03.2018 08:25
Български компании участват на строително изложение в Румъния

България се представя с национален щанд на Международната изложба за строителни технологии и материали Construct Expo 2018, което се провежда в Букурещ, Румъния. Страната ни е представена от 4 компании, които реализират производство в областта на обработката на естествени камъни, метали, декоративни скални материали и производството на мебели. За първи път Изпълнителната агенция участва на изложбата. Проявата в Букурещ събира на едно място сектори, като:

·         Строителни технологии, техника и материали;

·         Довършителни работи в строителството;

·         Инструменти, железария и обков;

·         Подемно-транспортна и складова техника; Монтажна техника;

·         Технологии за повърхностна обработка;

·         Санитарно оборудване и обзавеждане;

·         Отоплителна, вентилационна и климатична техника.

Събитието дава възможност на гостите да се запознаят с новите технологии, иновациите и бизнес решенията в областта на строителството. Повече от 150 изложители са разположени на изложбена площ от 12 500 кв. м. Изложението ще бъде отворено за посетители в периода до 11 март.

Участието на българските компании: „Марин Батуров" ООД (обработка на естествени камъни); „Зем Холд 2012" ООД  (механична обработка на метали); „Модул Студио 2-8" ООД (производство на мебели) и „Марамор – Риолит – Б" АД (обработка на декоративни скални материали) се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Националното участие е подкрепено със средства по проект № BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции", финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие. Агенцията финансира разходите по   наем на изложбена площ, изграждане и оборудване на щанд, регистрационни такси и други съпътстващи услуги.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Коледа


Маркери технологии | материали | компании | изложение

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори