EVN България с отличие за най-добър проект в сферата на човешките ресурси

Компанията беше отличена от Българска асоциация за управление на хора в “Годишните HR награди“ на асоциацията

 12.01.2018 13:07
EVN България с отличие за най-добър проект в сферата на човешките ресурси

EVN България спечели първо място в категория „Най-добър HR проект на голяма компания“ в петите „Годишни HR награди“, организирани от Българска асоциация за управление на хора (БАУХ). Наградата беше връчена на церемония в София.

Отличието е присъдено за проект "ПЕП - Програма за Ефективност и Постижения". ПЕП е международно позната програма, която в EVN България беше въведена по иновативен начин, с което беше провокиран интересът и спечелена подкрепата на всички сътрудници в компанията. ПЕП е насочен към цялостен модел на поведение: от личностно присъствие пред колегите и клиентите, до начин на работа и сътрудничество в екип; използване на IT решения и умения за управление на стреса. Въвеждането на програмата цели осигуряване на позитивна атмосфера на работа, повишаване на ангажираността, добра организация и баланс на работното място.

EVN България е един от най-големите работодатели в България, осигуряващ заетост на над 2200 български специалисти и ежегоден стаж на десетки младежи. Конкурсът за годишните HR награди на БАУХ е престижна платформа за споделяне и отличаване на иновативни и успешни практики, реализирани на национално ниво в България. Журито, оценяващо кандидатурите, е съставено от утвърдени експерти в областта на човешките ресурси в страната.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери България | награди | проект | управление

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори