Обявиха конкурс за 36 държавни съдебни изпълнители

Кандидатите могат да подават заявление за участие в конкурса в деловодството на Министерство на правосъдието или по пощата в 14-дневен срок от обнародване на заповедта в „Държавен вестник", за което ще има изрично съобщение на сайта на Министерството на правосъдието в рубрика „Кариери".

 15.09.2020 16:00
Обявиха конкурс за 36 държавни съдебни изпълнители

Със заповед на министъра на правосъдието Десислава Ахладова днес бе обявен конкурс за вакантни 36 места за длъжността „държавен съдебен изпълнител" в общо 33 съдебни райони в страната. Кандидатите могат да подават заявление за участие в конкурса в деловодството на Министерство на правосъдието или по пощата в 14-дневен срок от обнародване на заповедта в „Държавен вестник", за което ще има изрично съобщение на сайта на Министерството на правосъдието в рубрика „Кариери".

Конкурсът ще се състои от писмен и устен изпит. Писменият изпит под формата на тест ще се проведе в сградата на Министерство на правосъдието - гр. София, ул. „Славянска" № 1 на 15 ноември 2020 г., с начален час 10.00 часа. В зависимост от броя на допуснатите до участие в конкурса кандидати, мястото на провеждане може да бъде променено със заповед на министъра на правосъдието, поставена на видно място в сградата на Министерство на правосъдието и публикувана на интернет-страницата му - www.justice.government.bg най-малко 7 дни преди датата на писмения изпит.Заповедта на министър Ахладова можете да видите на сайта на Министерството на правосъдието в рубрика „Кариери".


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Участие | Министерството | министерство | сайта | конкурса | правосъдието | изпит | рубрика | Кариери

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори