"Нашите недоносени деца" с нов благотворителен календар

В България всяка година се раждат над 6000 недоносени бебета

 14.12.2018 09:35
"Нашите недоносени деца" с нов благотворителен календар

Фондация “Нашите недоносени деца” издаде традиционния си благотворителен календар “Най-големите герои са най-малките”. Вдъхновяващото издание за 2019 г. Пресъздава щастливите и вълнуващи истории на 15 бебета, родени твърде рано и твърде малки, които въпреки трудните си първи дни и месеци успяват да се преборят и днес са едни пораснали и усмихнати деца.

Малките модели в новия календар са истински пример за това, че чудеса се случват всеки ден и че преждевременно родените бебета са истински герои, които растат като големи, щастливи деца и носят безкрайна радост на родителите и близките си. Най-малкият герой, сниман в календара, е Адриан, роден с тегло едва 790 грама, който заедно с братчето му Стефан са родени в 27 седмица. Днес близнаците са вече на 3 години и усмивката не слиза от лицата им за голяма радост на родителите им.

Завладяващите визии в новия календар за 2019 г. са заснети благотворително за каузата от фотографката Ива Антонова от If Sugar Photography, която от първо лице е запозната с всички изпитания, пред които са изправени семействата и родителите на недоносените деца, тъй като нейното момченце също е родено преждевременно.

Всеки, който желае, може да подкрепи каузата „Големи чудеса за малките герои“ за недоносените деца и техните семейства, като вземе календара у дома за повече усмивки и вдъхновение през цялата година. Може да закупите календара онлайн на http://premature-bg.com/calendar-2019, от сайта на фондацията http://premature-bg.com/, като направите дарение от 10 лева (или при желание може и по-голяма сума) и ще получите благотворителното издание за 2019 г. с куриер и наложен платеж. За повече информация и заявкиможе да се свържете с фондациятана тел.: 0887 545 446.

Набраните средства от календара ще бъдат използвани в подкрепа на обществено полезната дейност на фондация “Нашите недоносени деца”, както и ще подпомогнат работата на Семеен център "Малки чудеса".

Семейният център предоставя комплексна грижа за недоносени деца със затруднения в развитието, обучителни и емоционални проблеми, както и на техните родители, за да преодолеят последствията от преждевременното раждане и травматичните преживявания, свързани с него.

В България всяка година се раждат над 6000 недоносени бебета. 30% от тях получават тежки увреждания, а над 50% получават различни по-леки дългосрочни проблеми, които с адекватна ранна интервенция са преодолими.Всеки може да се включи в кампанията „Големи чудеса за малките герои”, като направи своето дарение на специалната платформа www.donate.premature-bg.com или със DMS BEBE на номер 17 777 за абонати на Telenor, Vivacom и A1.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери календар | недоносени деца

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори