Онлайн: Подаваме заявления за детегледачи електронно

Документите трябва да са сканирани с подпис или електронно подписани

 10.10.2017 10:15
Онлайн: Подаваме заявления за детегледачи електронно

Стартира електронният прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи. Документите трябва да са сканирани с подпис или електронно подписани. От услугата могат да се възползват родителите, които искат да осигурят детегледач за детето си и да се върнат на работа, за да продължат професионалната си кариера или да намерят подходящо работно място.

Проектът „Родители в заетост” е съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020.

Право да подават заявления имат родители на деца от 0 до 5-годишна възраст, които не са записани в детски заведения. Родителите, които към момента на кандидатстване не са включени в заетост, следва да започнат работа (при работодател или като самоосигуряващо се лице) в рамките на четири месеца от получаване на услугата за отглеждане на дете. По проекта се осигурява възможността детегледачът да полага грижа за детето в срок до 18 месеца.

Заявления се приемат както на хартиен носител, подадени лично във всички бюра по труда в страната, така и на електронен адрес: roditeli-v-zaetost@az.government.bg

снимка: Една

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Стаж stz24.com


Маркери програма | заявления | детегледачи

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори