Откриват еднодневен щанд с информационни брошури и безплатни съвети

Освен с полезна информация, посетителите ще имат възможност да се сдобият и със забавна снимка

 14.03.2018 09:49
Откриват еднодневен щанд с информационни брошури и безплатни съвети

Комисията за защита на потребителите и Европейски потребителски център организират информационен магазин. Еднодневният щанд с информационни брошури и безплатни съвети за потребителите ще бъде открит в събота, 17 март, от 11:00 ч в мол „Парадайс“ София. Събитието е посветено на Световния ден на потребителите. Тази година той е под мотото „Да направим дигиталния пазар по-справедлив“.

Освен с полезна информация, посетителите в търговския център ще имат възможност да се сдобият и със забавна снимка от фотобудката. Хората ще могат да се маскират със смешни мустаци, странни очила или да вдигнат картонен лайк за своето незабравимо селфи.

Европейски потребителски център България предлага безплатно информация и съвети по извънсъдебни трансгранични потребителски въпроси. Ние сме част от мрежа от 30 центъра в ЕС, Исландия и Норвегия, които работят заедно, за да разрешават потребителски спорове по доброволен път. ЕПЦ България се съфинансира от Европейската комисия. Центърът функционира към Комисията за защита на потребителите.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери информация | КЗП | информационен щанд

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори