Антон Тодоров сега щял да се занимава с журналистика, не било добре да му бъдете враг

?Шокиращо или не Антон Тодоров сега ще се занимава с журналистика. Това обяви самият той, след като бе приета оставката му като народен представител. А до нея се стигна след негово изказване срещу журналист.След очевидно неудобен въпрос на водещия на сутрешния блок на „Нова телевизия" Антон Тодоров му отвърна:"Много силни думи употребявате, ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви - и тя беше тръгнала малко в някаква посока, но нещо виждам, че липсва столчето ѝ".Оставката бе гласувана и приета от парламента, а Антон Тодоров обясни, че тя е лично негово решение, не е нареждане на премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, който дори искал Тодоров да остане депутат.„Няма да позволя името ми и това, което ми беше вменено да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Тези хора не го заслужават.Премиерът беше категорично против да подавам оставка. Двамата, обсъждайки решихме, че фразата за столчето не е била на място, защото се превърна в знаме, което беше възседнато от кръгове, които успешно го превърнаха в пропагандистки мотив.Бойко Борисов не ми е казал да подавам оставка, тъкмо обратното. Два дни съм се срещал с него и той изключително много държеше да остана в парламента. Разбирайте решението ми за оставка като опит за вкарване на друг морал в политиката, колкото и да звучи помпозно. Наистина съм морален човек", заяви Антон Тодоров, обяви Тодоров, след като бе гласувана оставката муИзточник: Агенция КРОСС...

 11.10.2017 12:00
Антон Тодоров сега щял да се занимава с журналистика, не било добре да му бъдете враг

Шокиращо или не Антон Тодоров сега ще се занимава с журналистика. Това обяви самият той, след като бе приета оставката му като народен представител. А до нея се стигна след негово изказване срещу журналист.

След очевидно неудобен въпрос на водещия на сутрешния блок на „Нова телевизия" Антон Тодоров му отвърна:

"Много силни думи употребявате, ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви - и тя беше тръгнала малко в някаква посока, но нещо виждам, че липсва столчето ѝ".

Оставката бе гласувана и приета от парламента, а Антон Тодоров обясни, че тя е лично негово решение, не е нареждане на премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, който дори искал Тодоров да остане депутат.

„Няма да позволя името ми и това, което ми беше вменено да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Тези хора не го заслужават.

Премиерът беше категорично против да подавам оставка. Двамата, обсъждайки решихме, че фразата за столчето не е била на място, защото се превърна в знаме, което беше възседнато от кръгове, които успешно го превърнаха в пропагандистки мотив.

Бойко Борисов не ми е казал да подавам оставка, тъкмо обратното. Два дни съм се срещал с него и той изключително много държеше да остана в парламента. Разбирайте решението ми за оставка като опит за вкарване на друг морал в политиката, колкото и да звучи помпозно. Наистина съм морален човек", заяви Антон Тодоров, обяви Тодоров, след като бе гласувана оставката му.

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери след | Тодоров | оставка | беше | хляба | парламента | Негово | Антон | столчето | подавам

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори