Боил Банов: Извършва се гадна манипулация, тайният свидетел е Ангел Ангелов

Банов каза още, че единствено е защитавал държавния интерес, не само в този проект, а в цялата си работа във ведомството

 01.02.2019 12:00
Боил Банов: Извършва се гадна манипулация, тайният свидетел е Ангел Ангелов

Министърът на културата Боил Банов потвърди в предаването „Тази сутрин", че гласът от записа, изнесен от БСП по скандала „Ало, Банов съм" е неговият, но той е манипулиран.

„Правени са многократно записи - той е подправен, нагласен, рязан, съчетаван с други разговори, за да се получи нещо, с което мога да бъда рекетиран. Категорично твърдя, че е манипулиран и че съм вкаран в капан", каза Банов. Той заяви, че не е бил рекетиран лично и затова не е сигнализирал прокуратурата, защото не е имал доказателства.

„Когато работеше с мен, той не се държеше адекватно, но не е заплашвал. Заплахите започнаха, след като беше уволнен през хора, директни заплахи - „Ще те размаже, той те е записвал". Преди да бъде уволнен не ме е заплашвал, просто се е държал нагло и непочтително", посочи министърът на културата.

Банов каза още, че единствено е защитавал държавния интерес, не само в този проект, а в цялата си работа във ведомството. Той допълни, че е гледал интервюто на Елена Йончева със защитения свидетел и посочи, че той е Ангел Ангелов - същият човек, който го рекетира от години. Те достигнаха в манипулацията си отвратително ниво. Целта е в обществото да се насади идеята, че има един сериозен служител и още един, който ще бъде свидетел. Това е отвратителна и гнусна манипулация. Защитеният свидетел е този мръсник, няма защитен свидетел. Това е лицето Ангел Ангелов.

 

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери политика

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 milko 01.02.2019 15:42

pechalba


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори