Георги Гьоков: Бюджетът е представен като най-силния за годините на Прехода, това предизвиква само смях

Не може нормално мислещ и социално ориентиран човек да подкрепи едно такова творение

 06.11.2018 22:00
Георги Гьоков: Бюджетът е представен като най-силния за годините на Прехода, това предизвиква само смях

Не може нормално мислещ и социално ориентиран човек да подкрепи едно такова творение.

„ПГ на „БСП за България“ няма да подкрепи предложения от правителството Бюджет за 2019 г., защото не може нормално мислещ и социално ориентиран човек да подкрепи едно такова творение“. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България“ Георги Гьоков. Той добави, че бюджетът на правителството за 2019 г. е представен като най-силния за годините на Прехода и с много силна социална насоченост.

„Това предизвиква само смях. Може управляващите да го определят като по-добър от миналогодишния, защото предизборно ще харчат повече пари, но не могат да го определят като добър като цяло“, заяви Гьоков. Народният представител каза още, че основните проблеми, чието решение очаква обществото, са демографската катастрофа, интегрирането на етническите малцинства, размерът на социалните плащания и пенсиите.

„Повече от 10 години от присъединяването на България към ЕС, страната ни продължава да изостава от останалите страни в много области и да има много проблеми свързани с ниските доходи, бедността, неравенствата, пенсионната система, образованието и здравеопазването и много други. Социалната политика не може да се регулира на европейско равнище, затова тези проблеми трябва да ги решим сами“, коментира Гьоков.

 

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери политика | бюджет | Георги Гьоков

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори