Депутатите излязоха във ваканция

Следващата редовна сесия на парламента ще бъде в новата пленарна зала на площад "Народно събрание" 2 (бившия Партиен дом) на 2 септември, съобщи в края на днешното заседание заместник-председателят на НС Валери Симеонов. Последен участник в парламентарния контрол днес бе екоминистърът Емил Димитров.

 31.07.2020 16:00
Депутатите излязоха във ваканция

Депутатите излязоха в лятна ваканция. Следващата редовна сесия на парламента ще бъде в новата пленарна зала на площад "Народно събрание" 2 (бившия Партиен дом) на 2 септември, съобщи в края на днешното заседание заместник-председателят на НС Валери Симеонов. Последен участник в парламентарния контрол днес бе екоминистърът Емил Димитров. 

"От есента дейността на парламента се премества в нова сграда. На практика съм последният министър, който отговаря. Имах честта да бъда 5 години в тази сграда като депутат. От днес тази сграда остава в историята", каза развълнуван министърът на екологията, бивш депутат от Обединените патриоти.

"На Вас се пада честта да съобщите датата, часа и мястото на следващото заседание и да закриете последното заседание в тази сграда, след което тя да стане част от българската история", обърна се Ревизоро към Валери Симеонов. Симеонов пък в шеговит тон му призна, че се стреснал, когато министърът му поискал думата за изявление.

"Помислих, че ще си подадете оставката", отбеляза в типичния си стил Валери Симеонов и обяви ваканцията.

 

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Днес | Симеонов | заседание | сграда | Валери | парламента

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори