Оставка: Депутатът Антон Тодоров се оттегли

Това съобщи самият той в писмо до медиите, изпратено от пресцентъра на ГЕРБ.

 09.10.2017 14:55
Оставка: Депутатът Антон Тодоров се оттегли

Депутатът Антон Тодоров подаде оставка, съобщи самият той в писмо до медиите, изпратено от пресцентъра на ГЕРБ.

„Поднасям още веднъж своите извинения към журналиста Виктор Николаев, към зрителите на Нова телевизия и към всички български медии, които волно или неволно съм засегнал с участието си“, се казва в писмото.

„Несвободата на медиите и журналистите в България е нещо, което се свързва с режим, срещу който аз цял живот със се борил. Изконно правило за мен е, че четвъртата власт е абсолютно независима от останалите. Свободата в медиите за мен е основна ценност, която позволява да бъдат защитавани фактите. Убеден съм, че без свобода няма справедливост, тя е в основата на демократичното общество“, се казва още в писмото на Тодоров.

„Заради опитите моята реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за нея, моля приемете оставката като народен представител. На всички, които ще използват този морален акт, бързам да заявя, че решението е единствено и изцяло мое, съобразено единствено и само със собственото ми разбиране за носене на политическа отговорност. На всички, които ще побързат да спекулират с това мое решение, искам да кажа, че оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики“, завършва писмото си Антон Тодоров.

снимка: БГНЕС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери ГЕРБ | оставка | писмо | Антон Тодоров

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Таньо Тенев 09.10.2017 15:31

Така се прави!


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори