Десислава Танева: Ще има промени в политическия екип

Според Десислава Танева няма нищо изненадващо в нейния избор за министър

 15.05.2019 12:00
 Десислава Танева: Ще има промени в политическия екип

Ще има промени в политическия екип, това са нормални неща, заяви новоизбраният земеделски министър Десислава Танева. Веднага след като депутатите одобриха кандидатурата ѝ, Десислава Танева увери, че Иванка Багдатова-Мизова, чийто телефонен номер беше посочен в обява за къща за гости, ще бъде освободена от поста заместник-председател на ДФ „Земеделие".

Според Десислава Танева няма нищо изненадващо в нейния избор за министър, защото през целия си професионален път се е занимавала само със земеделие.

„Има много проблеми, репутационни проблеми и с тях трябва да се справяме и да ги решаваме", подчерта тя и увери, че в работата си ще следва единствено политиките на диалог и планиране, както и предизборната програма на партията ѝ и коалиционното споразумение.

На въпроса какви ще бъдат първите и действия като министър, тя отговори кратко: „Ежедневните проблеми на българските земеделци".

Заемайки поста обаче, Танева очаква и атаки срещу нея, напомняйки, че се намираме в условията на предизборна кампания.

„Животът ми е свързан само със земеделие, била съм в частния сектор 14 години. Имам ясно декларирани доходи. Да, те бяха значително високи, особено за времето си, да не говоря за възрастта ми, но всичко е декларирано. Знае се къде живея, какво съм придобила", заяви още новоизбраният министър.

 

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери министър | Танева | проблеми | Десислава

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори