ИБ на БСП свиква заседание на Националния съвет на 20 януари

На заседанието ще бъдат разгледани критериите и процедурите за издигане на кандидатите за членове на ЕП, работа по политическата платформа за предстоящите изборите за ЕП и даване начало на провеждане на събрания и конференции за номиниране на кандидати на БСП за евролистата, която ще бъде утвърдена от НС на БСП през април.

 16.01.2024 17:12
 ИБ на БСП свиква заседание на Националния съвет на 20 януари

Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП днес взе решение да свика заседание  на НС на БСП в събота на 20 януари 2024 г., на което дава начало на подготовката на партията за предстоящите избори членове на Европейския парламент.

На заседанието ще бъдат разгледани  критериите и процедурите  за издигане на кандидатите за членове на ЕП, работа по политическата платформа за предстоящите изборите за ЕП и даване начало на провеждане на събрания и конференции за номиниране на кандидати на БСП за евролистата, която ще бъде утвърдена от НС на БСП през април.

Членовете на НС на БСП ще обсъдят  актуалната политическа обстановка в страната и ще утвърдят общия организационно - политическия план на  партията за 2024 година.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери членове | предстоящите | начало

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори