Изтича срокът за промени в коалициите за изборите

Според хронограмата за парламентарните избори в срок до днес Централната избирателна комисия регистрира за участие в изборите партии или коалиции в случаите, когато съдът е отменил решението за отказ за регистрацията им.

 27.02.2021 08:32
Изтича срокът за промени в коалициите за изборите

В срок до днес ЦИК извършва промени в състава на регистрирана коалиция при излизане от състава ѝ на партия, както и при включване на нови в коалицията или промяна в наименованието ѝ, предаде БТА.

Според хронограмата за парламентарните избори в срок до днес Централната избирателна комисия регистрира за участие в изборите партии или коалиции в случаите, когато съдът е отменил решението за отказ за регистрацията им. Днес е и срокът за всяка районна избирателна комисия да формира единните номера на избирателните секции в изборния район.

Днес е и крайният срок, в който кметовете на общини насрочват консултации за състав на Секционните избирателни комисии, които са публични.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Днес | комисия | избирателна | срок

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори