Корнелия Нинова: Оповестете политиците, финансирани от КТБ

С КТБ да сложим край на прехода"В документа „Общ поглед върху модела КТБ" и публичните изявления на Прокуратурата има констатация, че от КТБ са финансирани...

 21.07.2017 10:39
Корнелия Нинова: Оповестете политиците, финансирани от КТБ

С КТБ да сложим край на прехода

"В документа „Общ поглед върху модела КТБ" и публичните изявления на Прокуратурата има констатация, че от КТБ са финансирани политици. Днес изпращаме писмо до Специализираната прокуратура, в което молим да бъде оповестен списъкът на политиците, които са финансирани от КТБ". Това заяви лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова.

"Мотивите ни за това са: КТБ е огледало на целия преход - бизнес интереси, икономически и политически интереси, в обвързаности задкулисно, в защита на лични интереси, съмнения за престъпления, щом има и обвинителен акт. И всичко това на гърба на народа. Смятаме, че с това разследване и връщане на чувството на справедливост, можем да сложим край не само на „Модела КТБ", както този документ е озаглавен, а и на модела на политиката на прехода, правена по този начин - задкулисно, в личен интерес, за пари, обвързаности, особено на политическата класа. Ето защо имаме нужда - ние и обществото, от пълна прозрачност.

Нека този списък на политиците бъде оповестен.

Цитирам доклада на Прокуратурата, където се казва: "материалите могат да бъдат очертани в няколко направления: „финансиране" на политици" и "получавани парични суми в брой по нареждане на самия обв. Василев - различни лица от политическия живот".

Отнасяме се към този въпрос - КТБ, и чувството за справедливост, принципно

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери край | прокуратурата | интереси | модела | финансирани | политиците | сложим

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори