Нинова: Имаме 4 работещи решения за България

И "БСП за България" се регистрира за изборите през октомври

 17.08.2022 09:28
Нинова: Имаме 4 работещи решения за България

Внесохме 7 хиляди подписа, регистрирани сме. Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа в редовното правителство. Благодарение на нас в това правителство имаше  мощна социална програма от 22 милиарда лева, която помогна на много семейства да преминат по-леко през тежката зима.

Бяхме фактор на стабилност, на сигурност в правителството и на диалогичност. Борихме се с корупцията, като спряхме рекета над фирмите, орязахме пипалата на онези фирми, които бяха обградили държавните предприятия. И знаете резултата – първо място по индустриално производство в Европа, което е рекордно.

Вярваме, че хората ще ни оценяват по резултатите, които показахме. Но знаем и имаме решения как да продължим оттук нататък. Особено с кризата, която ни очаква през есента и зимата.

Имаме 4 работещи решения, които гарантираме, че ще преведем България и народа си по-спокойно през следващите месеци.

Първото, ако ни дадете повече доверие и участваме в следващия кабинет – налагане на мораториум върху цената на газа, водата и парното за битовите потребители.

Второ,  сериозна програма за компенсация на бизнеса за разликата в цените.

Трето – продължение на социалната програма и социалните приоритети.

И четвърто – незабавни преговори с „Газпром“.

Знам какво ще последва сега като реакция. Веднага ще ни нападнат и ще кажат, че това не е възможно, и ще предизвика катастрофа в държавата.

Снимка: pbnovini

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери програма | Нинова | решения

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори