Новият вицепремиер: Приоритет в работата ми ще бъдат децата

Тя не пожела да коментира думите на бившия вицепремиер Валери Симеонов към майките на деца с увреждания

 21.11.2018 16:00
Новият вицепремиер: Приоритет в работата ми ще бъдат децата

Новият вицепремиер Марияна Николова заяви, че приоритет в работата ѝ ще бъдат децата. Тя допълни, че е готова да се срещне с майките на деца с увреждания.

„Моят приоритет ще бъде икономиката, демографската политика и здравеопазването. Интерес за мен са и децата. Ако ресорът на отговорност е свързан с Агенцията за закрила на детето, аз ще искам да ми бъдат представени конкретни мерки и въпроси, които касаят здравето на децата”, посочи Николова.

Тя не пожела да коментира думите на бившия вицепремиер Валери Симеонов към майките на деца с увреждания, заради които той подаде оставка. Николова посочи, че не знае дали нейният избор ще укрепи кабинета.

„Не мога да кажа дали моята длъжност укрепва кабинета, аз считам, че имам подкрепа на кабинета и приемственост в последователната политика на правителството за изпълнение на програмата”, каза новият вицепремиер. 

Марияна Николова заяви, че никога не е членувала в НДСВ и не е работила като телевизионна водеща. Тя коментира и Законопроекта за защита от шума в околната среда.

„Той беше внесен в НС, ако бъде одобрен, там има вписани органи и институции, които ще извършват проверки и ще налагат санкции на нарушителите. Ромските сватби – там има голям проблем”, коментира Николова.

Тя допълни, че планира да се срещне с браншовите организации, за да коментират какви проблеми има в дребния и средния бизнес.

 

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Децата | бъдат | деца | коментира | майките | кабинета | Николова | вицепремиер

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори