СДС: Търговската марка е запорирана

Търговската марка "СДС" е запорирана и партията няма право да я ползва, преди да заплати задълженията си към адвокат Диньо Бозаджиев

 15.08.2017 09:01
СДС: Търговската марка е запорирана

Търговската марка "СДС" е запорирана и партията няма право да я ползва, преди да заплати задълженията си към адвокат Диньо Бозаджиев. Това става ясно от запорно съобщение.

Според документа СДС дължи на адвоката над 4200 лева. Ако задължението не бъде погасено, от Раковски 134 няма да мога да ползват марката за търговски продукти, запалки, тениски и други рекламни материали.

Диньо Бозаджиев е водил над 30 дела от името на СДС пред съда за обжалване на решения на ЦИК за разпределяне на членове на партията в районната избирателна комисия.

След това не са платили хонорарите на Бозаджиев, той завежда дела, но сметките на партията са празни и тъй като няма какво да се запорира, е запорирана търговската марка "СДС".

Главният секретар на партията Филип Кирев заявява пред Медиапул, че те нямали търговска марка, а ако има "това явно се е случило преди нас" - (преди ръководството на Лукарски). Според Кирев от СДС са запорирали сума от 5000 лева на адвоката, а той запорирал марката. От Раковски 134 обаче не се притесняват от случилото се, защото "ние няма какво да правим с тази търговска марка, не можем да продаваме нищо с нея, така че това не ни интересува".

Адвокатът обаче смята да "осребри тези средства, които му дължат така или иначе", но първо ще почака още малко Божидар Лукарски да си плати.

Според главния секретар на СДС "ситуацията е смехотворна, тъй като дори адвокатът да реши да продава вафли с името на партията, добре дошло, ще е реклама".

 източник и снимка: webcafe.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Стаж stz24.com


Маркери Според | партията | преди | Няма | марка | Бозаджиев | Диньо | запорирана

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори