Борисов: След края на мандата отивам да си ръководя партията

 23.07.2020 11:20
Борисов: След края на мандата отивам да си ръководя партията

След края на мандата отивам да си ръководя партията и да си укрепваме структурите, защото всички сега ръфат ГЕРБ отстрани, тъй като ние сме 100% ангажирани с правителството и се допускат грешки в самата партия, самия контрол в партията е занижен, защото всички уважавани от партията хора или тези, чието мнение тежи, са ангажирани или с кметства, или с министерства, или са депутати. Това каза премиерът Бойко Борисов в изявление след провелия се днес Коалиционен съвет.

Той се спря и на влизането на България в Банковия съюз и „чакалнята“ на Еврозоната, като отбеляза, че това е изключителен успех за страната ни.

„Договорените пари в Брюксел са пари, които при повече от 60 милиарда по-малък бюджет на ЕС, сме успели не само да ги запазим, но взе две от ключовите места. Чух коментари и за средствата за изостаналите райони, но те се изчисляват по една формула, където ние дори не попадаме в тях. В същото време се дадоха като знак от ЕС близо половин милиард лева за най-изостаналите райони. Близо половин милиард лева се дадоха за опазване на външната ни граница“, добави министър-председателят.

Бойко Борисов заяви убедеността си, че тези успехи за България не биха могли да бъдат постигнати от другиго.

Източник: Информационна агенция "Фокус"

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери ГЕРБ | партията | мандат | Борисов

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори