предложение за заем между физически лица

Имате нужда от заем, за да приключите с дълговете си и да излезете от задънената улица или може би да завършите къщата си. Каквито и да са притесненията ви, мога да ви помогна да си върнете усмивката. Кажете ми вашите нужди и ще ви удовлетворя в рамките на 72 часа. Годишната лихва е 2% и този заем се отпуска на всички честни хора. На разположение съм, за да ви дам заеми, валидни от 1000 € до 850 000 €. На разположение съм да задоволя клиентите си в рамките на максимум 3 дни след получаване на вашия формуляр за кандидатстване. Моля, просто се свържете с нас по имейл: lougot.yvette@gmail.com ...

Тази обява е изтекла!
предложение за заем между физически лица
Цена 80 000.00 лв.
   
  Yvette2022
 
 

Имате нужда от заем, за да приключите с дълговете си и да излезете от задънената улица или може би да завършите къщата си.
Каквито и да са притесненията ви, мога да ви помогна да си върнете усмивката. Кажете ми вашите нужди и ще ви удовлетворя в рамките на 72 часа.
Годишната лихва е 2% и този заем се отпуска на всички честни хора. На разположение съм, за да ви дам заеми, валидни от 1000 € до 850 000 €.
На разположение съм да задоволя клиентите си в рамките на максимум 3 дни след получаване на вашия формуляр за кандидатстване.
Моля, просто се свържете с нас по имейл: lougot.yvette@gmail.com
lougot.yvette@gmail.com

  
Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори