Почитателите на бирата и кафето крият склонност към садизъм и агресия

Влечението към горчиви храни и напитки като бира и кафе е свързана с тъмните страни на характера, сочат данните от ново изследване на учени в ...

 15.10.2015 12:32
Почитателите на бирата и кафето крият склонност към садизъм и агресия

Влечението към горчиви храни и напитки като бира и кафе е свързана с тъмните страни на характера, сочат данните от ново изследване на учени в университета в Инсбрук в Австрия. В изследването са взели участие 500 души, попълвайки тестове за предпочитанията си към горчиви, кисели, солени и сладки храни и напитки, както и за различни черти от характера си.

От резултатите учените заключилите, че съществува ясна връзка между предпочитанията към горчивото и склонност към психопатия, агресия и садизъм. Колкото повече един човек обича горчиви храни и напитки, толкова по-тъмна е неговата личност.

Изследователите установили още, че хората, които са отворени към нови преживявания, приемат повече зеленчуци и фибри, докато тези, които търсят усещания са големи почитатели на кофеина. Според учените изследването показва връзката, която съществува между психологическия профил на един човек и неговите вкусови предпочитания.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери храни | напитки | горчиви | характера

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Do4o 08.12.2015 11:16

I zime i lete si piem biri4kata.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори