Цигарите вредят повече, отколкото можете да си представите!

Всички знаем, че цигарите причиняват сериозни проблеми и заболявания на венците. Те се считат за един от основните причинители на парадонтоза и куп ...

 20.10.2015 11:29
Цигарите вредят повече, отколкото можете да си представите!

Всички знаем, че цигарите причиняват сериозни проблеми и заболявания на венците. Те се считат за един от основните причинители на парадонтоза и куп други досадни проблеми. Да не споменаваме, че пушачите имат неприятен жълтеникав оттенък на зъбите, с който не могат да се справят по никакъв начин.

Оказва се обаче, че пушенето на цигари има далеч повече негативно влияние върху хубавата усмивка. Учените вече са абсолютно категорични, че пушенето на цигари вреди дори и на хората, които имат зъбни импланти!

Стоматолозите винаги са имали подозрения, че това е така, защото всеки практикуващ специалист си има свои лични наблюдения в тази област, които трупа през практиката си в резултат от лекуването на различни пациенти.

Днес обаче, това вече е съвсем сигурно и учените категорично заявяват, че ако решите да си поставите зъбен имплант, независимо дали от естетически съображения или просто защото нямате друг избор, вероятността вашето тяло да отхвърли имплант и да реагира зле е двойно по-голяма ако сте пушач.

Така че преди да запалите следващата цигара помислете - струва ли си?

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маркери проблеми

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори