Болницата дължи 2 милиона на EVN

Между дружеството и лечебното заведение има постигнато споразумение за разсрочване на дълга

 28.11.2018 16:54
Болницата дължи 2 милиона на EVN

2 милиона лева са задълженията на старозагорската болница към EVN. Между дружеството и лечебното заведение има постигнато споразумение за разсрочване на дълга. Към този момент болницата стриктно спазва сключената спогодба за регулярни плащания към електроразпределителното дружество. Това стана ясно по време на среща между областния управител Гергана Микова и регионалния мениджър на ЕVN България Робърт Дик.

За 14 години EVN е инвестирала в България 1.6 млрд.лв. Обновени са над 20 000 км мрежа. Поставени са 928 000 дистанционни електромери. Спрямо 2005 г. авариите и прекъсванията са с 40 процента по-малко. По проект „Живот за царския орел“ на стойност 4 млн. евро в районите на Сакар – Тополовград, Елхово, Болярово, Ямбол, Сливен и Харманли са положени общо 43 км нови подземни кабели и 70 км въздушни линии. На електрически стълбове са монтирани 2340 защитни изолации. Предстои изграждането на нова подстанция в ж.к. „Тракия“ в Пловдив и на три зарядни станции за електромобили.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | болница | задължения

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори