Второ издание на "Защото избрах България" предстои в Стара Загора

На 29 ноември от 19:00 часа

 25.11.2018 08:20
Второ издание на "Защото избрах България" предстои в Стара Загора

На 29 ноември от 19:00 часа в "Направи си бира" ООД (кв. "Индустриален" 1 - до бариерата на ЗСК) ще се проведе второто събитие от формата "Защото избрах България".

"Успелите" (uspelite.bg) и Направи си бира ООД пренасят на живо в Стара Загора една от най-успешните рубрики на най-голямата положителна онлайн медия в България - историите на наши сънародници, които са се завърнали от чужбина от България. Първият град, в който се провеждат тези срещи е Стара Загора. В рамките на събитията в неформална обстановка наши сънародници разказват защо за избрали да се върнат от чужбина в родния си град.

Втората среща е с един от гостите на първото събитие - Пламен Пуцов. Той е прекарал известно време в чужбина, но е решил да се върне в България и да преоткрие истинските неща - досега си със земята и природата. От няколко години заедно със своя брат Ивайло се занимават със земеделие. Отглеждат основно лешници и различни зеленчуци в чирпанското село Малко Тръново. Пламен е завършил туризъм в Софийски университет, а преди това езиковата гимназия в Стара Загора. Занимавал се е с много различни - недвижими имоти, търговия, преводи, работил е в хотели и ресторанти.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | "Защото избрах България"

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори