Възможност за професионално обучение

Курсовете са само за безработни лица, които не са включени в никаква форма на заетост или обучение

 25.05.2019 08:15
Възможност за професионално обучение

Агенция по заетостта, чрез Дирекция "Бюро по труда" Стара Загора предлага възможност за професионално обучение на лица, регистрирани като безработни, по следните професии:

1. Автомобилна мехатроника /професия „техник по транспортна техника/ с период на обучение от 28.05.2019г. до 22.11.2019г. /960 учебни часа/. Все още има 5 вакантни места в групата. Изисква се завършено средно образование. Професията е много търсена на пазара на труда в Стара Загора.

2. Офис секретар, специалност „Административно обслужване” с период на обучение от 30.05.2019г. до 27.09.2019г. /660 учебни часа/. Все още има 4 вакантни места в групата. Изисква се завършен 10 клас, удостоверен с документ.

Курсовете са само за безработни лица, които не са включени  в никаква форма на заетост или обучение. 

Курсовете са безплатни, по време на курса на обучаемия се изплащат средства за стипендия, квартирни и/или транспортни разходи, ако живее извън Стара Загора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери лица | Стара | Загора | обучение | безработни | 2019г

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори