В Стара Загора се провежда регионална среща на социално отговорните работодатели

Срещата се организира от сп. Enterprise и Национална асоциация на социално отговорните работодатели (НАСОР).

 09.04.2024 14:45
В Стара Загора се провежда регионална среща на социално отговорните работодатели

Регионална среща на социално отговорните работодатели се провежда този следобед в РБ "Захарий Княжески"

Срещата се организира от сп. Enterprise и Национална асоциация на социално отговорните работодатели (НАСОР).

"Радвам се, че имаме възможност да се видим и по тази тема, защото тя е изключително важна не само за бизнеса, бих казал за администрацията и за целия регион. Община Стара Загора има социално предприятие, но и доста хора, с които работим. Надявам се от тази среща да излязат и добри предложения за промени в законодателството, които да помогнат за още по-доброто развитие на социално отговорните предприятия", каза в приветствието си зам.-кметът на Община Стара Загора Радостин Танев.

На срещата се обсъждат теми, свързани с корпоративната социална отговорност, партньорството на бизнеса с институциите и обществото, възможности и потребности на хората с увреждания, съвременни модели на приобщаваща заетост и др.

Сред присъстващите са управителят на общинското дружество "Мересев" ЕООД Мехмед Зейнел, който разказа повече за дейността и проблемите пред старозагорското дружество, Антон Тонев, зам.-председател на Общинския съвет в Стара Загора - член на ПК по социална политика в местния парламент, както и представители на сдружение "Самаряни". 

Участват и представители на бизнеса, на Министерство на труда и социалната политика, Изпълнителната агенция за насърчаване на малкия и среден бизнес, Община Стара Загора, Националната асоциация на социално отговорните работодатели, др.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Регионална | социално | бизнеса | срещата | представители | асоциация | работодатели | отговорните

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори