В Стара Загора ще се проведе първото издание на Нощ на индустрията

С активното съдействие на общината 6 фирми рекламират дейността си пред младите хора, които търсят своята реализация

 07.06.2024 14:12
В Стара Загора ще се проведе първото издание на Нощ на индустрията

Първо по рода си събитие - Нощ на индустрията в Стара Загора, ще осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се запознаят с тях и тяхната дейност. Инициатор е Сдружение „Мост между поколенията“, а активното съдействие и подкрепа осигурява Община Стара Загора.
 
Първото пилотно издание на Нощ на индустрията е в град Стара Загора, където 6 производствени компании ще посрещат ученици, студенти, младежи и граждани в работоспособна възраст, за да ги запознаят с производствените процеси при тях. Това ще се случи в нощта на 28 юни 2024 г., петък, от 20 часа до късно след полунощ.
 
Компаниите домакини са: „Градус“ АД, „Наталия“ АД, „МИНЕРАЛКОМЕРС“ АД, „Ате Пласт“ ООД, „М+С Хидравлик“ АД и „Хранинвест-Хранмашкомплект“ АД.
 
Официалното откриване на Нощта на индустрията е от 19.00 часа на 28 юни, в Зала 1 на хотел „Верея“ в Стара Загора. Автобусите с посетители тръгват към фирмите точно в 20.00 часа от паркинга на хотел „Верея“.
 
Идеята е да се популяризират производствени предприятия в шестте региона на България, като се представи тяхната дейност пред младите хора, за да открият те своята професионална реализация.
 
Не пропускайте първото по рода си събитие за популяризиране на българската индустрия сред младите хора, апелират от Община Стара Загора.

 

Участието в събитието изисква регистрация тук https://ni.irsbg.info/ .

 

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | часа | хора | Младите | индустрията

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори