Дни на Европа в Молдова на 11 май

По време на форума ще бъде представен Стара Загора като туристическа дестинация

 01.05.2019 08:58
Дни на Европа в Молдова на 11 май

Български информационен център в Кишинев, Молдова ще представи някои от българските висши училища по случай Дни на Европа в Молдова на 11 май.

Основен организатор на форума е представителството на Европейската комисия в Кишинев.

Съорганизатори са Министерството на външните работи на България и европейската интеграция на Молдова. Участват всички дипломатически представителства на страните-членки на ЕС, както и институции от Молдова – отделни министерства, армия, полиция. Участниците представят държавите си с природни забележителности, икономика, образование, култура, туризъм, кухня.

Български информационен център в Кишинев, Молдова ще бъде лично представен от директора за Молдова Алла Сирик, която ще посрещне официалните лица на българския щанд. Тя ще разкаже за възможностите да се учи и работи в България. Ще представи най-стария и голям университет в страната – Софийски университет, както и Тракийски университет, ВИНС, Варна и за първи път 4-сезонната туристическа дестинация Стара Загора – град на 8 000 години.

Стотици ще бъдат посетителите на форума, защото той се провежда на открито, в най-големия от 19-те парка на Кишинев Стефан чал Маре и е със свободен достъп за всички желаещи.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери университет | Молдова | форума | Кишинев

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори