Китайски бизнес форум в Стара Загора

Събитието е насочено към представители на фирми, браншови организации и научни институции, работещи в областта на селското стопанство

 17.04.2019 12:15
Китайски бизнес форум в Стара Загора

Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа, и Търговско-промишлена палата Стара Загора, организират форум, на който ще бъдат представени дейността и проектите на Центъра. Форумът ще се проведе на 18 април от 14:00 ч., в зала „П. Р. Славейков” на Общината.

На него ще бъдат представени възможностите за съдействие на фирми и институции за развитие на търговски, научни и кооперационни отношения с Китай, включително използване на платформата за електронна търговия. 

Събитието е насочено към представители на фирми, браншови организации и научни институции, работещи в областта на селското стопанство, хранително-вкусовата и преработвателната промишленост.

Форумът се провежда с подкрепата на Община Стара Загора, в партньорство с Регионален академичен център Стара Загора и Агровестник.

 

снимка: Money.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара | Загора | фирми | институции | областта | селското | научни

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори