Огромен интерес към нулевоенергийната къща NEODOM

Хора от цялата страна посетиха къщата в Богомилово

 01.07.2019 15:57
Огромен интерес към нулевоенергийната къща NEODOM

Непосредствено преди поредното увеличение на цените на тока, се състоя ден на отворените врати на първата нулевоенергийна къща NEODOM.

На 29 юни в с.Богомилово, общ.Стара Загора, на всеки кръгъл час беше провеждана обиколка по помещения и екипът, участвал в изграждането, отговаряше на въпросите на всеки посетител. Гости от цяла България – Варна, Русе, Свищов, Плевен, Търговище, Велико Търново, Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Казанлък, Хасково, Кърджали, Бургас, Пловдив,Смолян и София, имаха възможността отблизо да се запознаят със строителството на бъдещето, при  което разходите за експлоатация са почти нулеви.

Сертификатът за най-висок клас А на строителство декларира, че двуетажната еднофамилна къща, с РЗП 163m2, ще потребява едва 30W/m2 енергия общо за цялата година. Възможно е благодарение на двойните изолации от специални материали PERIPOR и NEOPOR 25см в подове, стени, тавани и покрив, които влизат в идеална сглобка помежду си, без никакви термомостове.

Това, че се извършва строителство с 3 класа над стандартното, не означава в никакъв случай, че то е много по-скъпо. Точно обратното, излиза 2 пъти по-изгодно, когато се имат предвид спестените в годините разходи, изтъкна управителят на NEODOM Димитър Гайдаров. Затова и интересът е толкова голям и в момента обработваме запитвания от цялата страна.

За нулевоенергийната къща в Богомилово предлагаме с 20 000 EUR по-ниска промоционална цена до края на месец юли, напомни още той.

къща

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Загора | къща | цялата

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори