Санирани са 71 сгради в Стара Загора

1544 многофамилни жилищни сгради в страната са обновени по Националната програма за енергийна ефективност

 10.12.2018 11:04
 Санирани са 71 сгради в Стара Загора

Обновителните дейности по 71 от общо 75 сгради със сключени договори за целево финансиране от програмата за енергийна ефективност в Стара Загора са изпълнени. По последните 4 текат строителни работи. Информацията е на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

1544 многофамилни жилищни сгради в страната са обновени по Националната програма за енергийна ефективност. По други 220 от общо 2022 сгради със сключени договори за целево финансиране с Българската банка за развитие се изпълняват строително-монтажни работи. Още 224 са на етап обследване.

Към 30 ноември 2018 г. най-много са завършените сгради в община Бургас – 197. Там сключените договори са общо 205, като по последните 8 сгради текат строителни работи.

В община Благоевград са обновени всички 143 многофамилни жилищни сгради, за които са сключени договори за целево финансиране.

Реновираните блокове в Хасково са 77. В общината са сключени общо 110 договора за повишаване на енергийната ефективност на многофамилни жилищни сгради. Още 8 са в етап на строителство, други 16 – на етап обследване.

В Пазарджик са завършени всички 41 сгради със сключени договори за обновяване.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | енергийна ефективност | санирани сгради

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори