Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора получи благодарствено писмо

Поводът е предоставяне на ваучери за наградния фонд на Първото национално състезание за „Най-добър млад хотелиер” и за „Най-добър млад аниматор"

 30.04.2019 14:27
Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора получи благодарствено писмо

Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора получи благодарствено писмо от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Поводът е предоставяне на ваучери за наградния фонд на Първото национално състезание за „Най-добър млад хотелиер” и за „Най-добър млад аниматор".

Ваучерите бяха връчени на Дарина Даниелова Русинова - ученичка от  ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров” Варна и Радко Чавдаров Петков – ученик от СУ “В. Левски“ Троян.

Състезанието се организира съвместно от БХРА и Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство в България, и се проведе в Златни пясъци. То дава възможност на бизнеса да влезе в пряк контакт с училищата, които обучават кадри по интересуващите ги специалности – хотелиерство и анимация. Един от най-сериозните проблеми в туризма и в цялата икономиката на България е липсата на кадри. Основният резерв, по който БХРА работи, е привличането на младите кадри от училищата.

На 25 и 26 септември 2019 г. ще се проведе конкурс „Най-добър готвач на БХРА за 2019 г.”.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Млад | добър | училищата | кадри | БХРА

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори