Славин Янакиев е „Мениджър на годината”

Клубът на работодателя в Стара Загора раздаде годишните си награди

 27.01.2019 09:02
Славин Янакиев е „Мениджър на годината”

Престижната награда „Мениджър на годината за 2018 г.” получи Славин Янакиев, изп. директор на "Прогрес".  Клубът на работодателя в Стара Загора раздаде годишните си награди.

„Инвеститор на годината за 2018 г.”е фирма Термохран-инженеринг АД. Приза за „Най-динамично развиваща се фирма за 2018 г.” взе Агроконсулт инженеринг ЕООД,. Фирмата Изолинвест ЕООД, бе отличена като „Най-иновативна фирма за 2018 г.  Тазозишният носител на приза „Социално отговорен бизнес за 2018 г.” стана Шидеров ЕООД. В категорията „Иновации в сферата на културата за 2018 г.” за носител бе обявен Огнян Драганов – Директор на Държавна опера Стара Загора.

Стефан Шоселов награди от името на Клуба на работодателя и КРИБ четири талантливи млади старозагорци. Ивет Тодорова, ученичка в ПГСА „Лубор Байер”, специалност „Строителоство и архитектура”, 11 клас е с отличен успех за учебната 2017/2018 година, председател на ученическия училищен съвет и е класирана на I-во място по проект „ Ориентирани към успеха” по програма „Еразъм+”.  Отличена бе и Антонина Койчева  от в 12 клас в същото училище, заради отличен успех, участие в олимпиади по математика и български език и литература и  активно участие в изявите на училището в периода 2014 - 2018 година. Третият награден беше Даниел Ладжев от Таекуондо клуб „Августа”. Той е с приз за най-перспективен млад състезател- първи в световната ранг листа в неговата група, балкански шампион и бронзов медалист на европейското първенство. Последният награден бе Добромир Иванов, 13- годишен, талантлив млад музикант, възпитаник на НМСИ „Христина Морфова”.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Славин Янакиев | мениджър на годината

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори