Стартират безплатни обучения

Проектите ще осигурят възможност безработни лица да се включат в обучения за придобиване на професионална квалификация

 14.03.2018 08:13
Стартират безплатни обучения

Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора предлага обучения в рамките на проекти на  социалните партньори на  110 безработни по различни професии. За страната броят е близо 7 800.

Проектите ще осигурят възможност безработни лица да се включат в обучения за придобиване на професионална квалификация и/или ключова компетентност, като минимум 40 % от тях ще бъдат включени в заетост след това.

ПРОЕКТ „РЕСТАРТ” на АИКБ предвижда включване на 60 лица в обучение като администратор на хотел, камериер или озеленител.

ПРОЕКТ „КРОС БИ” на БТПП предлага обучение на 20 лица като продавач-консултант.

ПРОЕКТ „НИЕ СЪЩО МОЖЕМ” на КНСБ предвижда включване в обучение на 30 лица като социален асистент, респ. 15 на деца и 15 на възрастни.

Всички, които желаят да се включат в обучение, трябва да се обърнат към Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора, ул. Стефан Караджа №8, стая 102. Обучението е безплатно, за включване представяне на документ за образование е  задължително условие.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Коледа


Маркери проект | обучения | безработни

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори