По-висока цена на водата в Старозагорско?

Цената на водата в Стара Загора може ще нарасне от 1.81 лв на 1.97 лв без ДДС

 27.06.2019 15:14
По-висока цена на водата в Старозагорско?

Възможно е цената на водата в Старозагорска област да поскъпне с 5 процента. Най - вероятно е това да се случи от началото на месец септември. Окончателното решение обаче е на Комисията за енергийно и водно регулиране. Цената на водата в Стара Загора може ще нарасне от 1.81 лв на 1.97 лв без ДДС. Това заяви управителят на ВиК Стара Загора инженер Румен Райков. Той допълни, че цената на водата в Стара Загора не е увеличавана от 7 години.

В градовете в областта, където има пречиствателни станции отделно има цена за пречистване и отвеждане на водата. В селата, които се водоснабдяват по гравитачен път, цената на водата може да поскъпне със 100 процента.

Тази сутрин в сградата на КЕВР се проведе заседание, на което бе обсъден доклад и проект на решение за бизнес план за развитие на дейността на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД, Стара Загора като ВиК оператор за периода 2017-2021 година.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери цената | Стара | Загора | водата

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори