6 фирми и 85 души са сигурните участници в Нощта на индустрията в Стара Загора

Срокът за регистрация изтича до края на работния ден утре, откриването на пилотното издание на бизнес събитието е в петък Активното съдействие и подкрепа се осигуряват от Община Стара Загора, а начало на събитието ще даде зам.-кметът Радостин Танев.

 26.06.2024 17:38
6 фирми и 85 души са сигурните участници в Нощта на индустрията в Стара Загора

85 души се регистрираха до момента, за да участват в първото пилотно издание на Нощта на индустрията в Стара Загора, съобщи Росица Райкова, началник на Отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“ в Община Стара Загора. Инициатор на събитието за популяризиране на българската индустрия сред младите хора е Сдружение „Мост между поколенията“.


Активното съдействие и подкрепа се осигуряват от Община Стара Загора, а начало на събитието ще даде зам.-кметът Радостин Танев.

 

Първото по рода си издание на Нощта на индустрията в Стара Загора ще осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се запознаят с тях и тяхната дейност. Това ще се случи на 28 юни 2024 г., петък, а официалното откриване е от 19.00 часа в Зала 1 на хотел „Верея“ в Стара Загора. Участието в събитието изисква регистрация тук: https://ni.irsbg.info, а срокът е до края на утрешния работен ден.

 

Нощта на индустрията е ориентирана към младите хора, ученици, студенти, младежи, както и към граждани в работоспособна възраст, които желаят да осъществят директен контакт с бизнеса. Компаниите домакини са шест: „Градус“ АД, „Наталия“ АД, „МИНЕРАЛКОМЕРС“ АД, „Ате Пласт“ ООД, „М+С Хидравлик“ АД и „Хранинвест-Хранмашкомплект“ АД.

 

За да стигнат хората до фирмите и да се запознаят на място с всичко, което ги интересува, веднага след откриването в хотел „Верея“ от неговия паркинг в 20 часа тръгват автобусите с посетители, уточняват от Общинската администрация.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Община | събитието | издание | Зелен | преход | нощта | индустрията

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори