Живко Тодоров: Ремонтът на центъра приключва, 3000 глоба на ден плаща изпълнителят (ВИДЕО)

Живко Тодоров коментира, че едно от нещата през изминалите четири години, с които се гордее най-много, е запазването на парк "Бедечка"

 22.08.2019 16:38
Живко Тодоров: Ремонтът на центъра приключва, 3000 глоба на ден плаща изпълнителят (ВИДЕО)

Центърът на Стара Загора е почти готов. Финализирането на проекта е въпрос на дни. За всеки ден забавяне, изпълнителят дължи на общината глоба в размер на 3000 лева. Това коментира кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

"Допускат се грешки и от наша страна, и от страна на фирмите, изпълняващи проектите. Стараем се да ги поправяме. Изискванията и очакванията на хората са все по-високи и ние трябва да отговаряме на тях", каза Живко Тодоров и допълни, че липсата на работна ръка е най-големият проблем за фирмите и една от основните причини за забавяне на проектите.

Живко Тодоров коментира още, че едно от нещата през изминалите четири години, с които се гордее най-много, е запазването на парк "Бедечка". Обърнахме един процес и спряхме застрояването. Това е нещо, което ще оставим на следващите поколения. След като ПУП-ът бъде готов, ще се изработи проект, с който ще се кандидатства за финансиране за парка", обясни кметът. Той допълни, че на финален етап е и изграждането на новия гробищен парк до село Богомилово.

Цялото интервю с кмета Живко Тодоров, може да видите във видеото.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Живко Тодоров | интервю

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 учуден 23.08.2019 11:36

Много интересен ракурс на камерата, това да не е скрита камера :)


#2 Галин 23.08.2019 19:21

А стига е 3000????


#3 creditineurope 26.08.2019 19:41

СЕРИОЗНА ОФЕРТА ЗА ЗАЕМ Здравей как си? Аз съм особен кредитор във Франция и работя в партньорство с банката CREDIT AGRICOL. Предлагам заеми от 2000 до 1200 000 евро при лихва от 3% годишно на всеки, който може да погасява за период от 1 до 15 години. Ето моите контакти: Whatsapp: +33756900021 имейл: Creditineurope@gmail.com


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори