Кристин Желязкова, дизайнер: Всяко начало е трудно, но си заслужава

В този бизнес е нужно да бъдеш много упорит, амбициозен и да предлагаш постоянно нови и актуални идеи

 07.05.2018 10:27
Кристин Желязкова, дизайнер: Всяко начало е трудно, но си заслужава

Представяме Ви една красива, успешна и амбициозна млада дама.Тя е Кристин Желязкова, на 24 години от Стара Загора и е създател на една от най-бързо развиващите се български марки за дамски дрехи "Christine Fashion".

 

Кога започнахте да се занимавате с дизайн на дрехи ?

През 2012 година започнах да се занимавам с ръчно изработени бижута и аксесоари. Две години по-късно мечтата ми да правя и нося дрехи, създадени от мен се осъществи като положихме заедно с моята майка началото на "Christine fashion".

Трудно ли бе началото, кога се почувствахте удовлетворена от този бизнес ?

Да, всяко начало е трудно, но според мен по-трудната част е да те оценят, да се задържиш и да продължиш да се развиваш успешно на модния пазар. В този бизнес е нужно да бъдеш много упорит, амбициозен и да предлагаш постоянно нови и актуални идеи. Нашето истинско удовлетворение от усърдната ни работа са милите отзиви и усмивките на щастливите ни и доволни клиентки, които се доверяватна нас за тяхната визия.

 

Развива ли се динамично модата, от призмата на дизайнер ?

Да. Според мен в България модата се развива много динамично като все повече навлизат световните тенденции сред марките и клиентките у нас. Удоволствие е за мен, че все повече млади хора имат амбицията и желанието да работят и да се развиват в България в този бранш.

Онлайн продажбите победиха ли вече тези с директно посещение в обект?

По-голямата част от продажбите в световен мащаб са онлайн, тъй като става лесно, бързо и ти го носят до врата, но имаме и клиенти, които с нетърпение очакват и първия ни магазин като им обещаваме скоро да ги изненадаме. За клиентките, които държат да посетят сърцето на „Christine fashion” - нашето ателие в Стара Загора и да получат индивидуално отношение за тяхната поръчка сме създали шоурум, където нашите моделиери ще вземат техните мерки и ще изработят тоалета специално за тях.

 

Каква е конкуренцията в този бранш ?

Според мен конкуренцията на българския пазар е достойна и аз я уважавам, защото пътя по създаването на една дреха е дълъг и със сигурност не е лесен. Ценя труда и енергията на конкурентните фирми и искрено им желая много успехи, тъй като каквото даваш, това и получаваш !

Кое продава повече, дрехата или марката ?

Изграждането на имиджа на една нова марка е много дълъг и труден път и никак не е лесно да спечелиш доверието на клиента. Според мен когато намериш правилната дреха за теб със сигурност я усещаш, независимо с какъв етикет е тя. Българската жена се отличава със стил и елегантност не само по официални поводи, но и в ежедневието си и се радвам, че не робува само на една определена марка,  а търси подходящия тоалет и стил за нея. Радвам се, че все повече клиентки припознават своя стил в нашите дрехи.

Какво ще посъветвате дамите за предстоящия сезон ?

Това на което ние ще заложим в лятната си колекция са пъстрите и свежи цветове, морски мотиви, естествени материи за максимален комфорт и разбира се в наш стил - изчистената и стилна визия, подправена със специално изработени декорации. Моят съвет към дамите е да не следват определени тенденции, а да носят това, с което се чувстват най-добре и подхожда на техния стил и визия.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери бизнес | дрехи | christine | Кристин Желязкова

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори