Мъж отвори сейф в музей, заключен от десетилетия

Вижте какво имало в него

 07.06.2019 16:56
Мъж отвори сейф в музей, заключен от десетилетия

Историята на 900-килограмов сейф, който стоял заключен от десетилетия, събудила любопитството на мъж, посетител на музея, в който се намира сейфът. Той  попитал дали може да опита да го отвори. За изненада на всички, управата на Музея разрешила, а мъжът налучкал комбинацията цифри, която отворила тежката врата на сейфа.

Ключалката представлявала колело с цифри от 0 до 60. Ентусиастът завъртял колелото по часовниковата стрелка три пъти от 0 до 20, обратно на часовниковата стрелка два пъти до 40 и по часовниковата стрелка веднъж до 60. Това се оказала правилната комбинация.

Стивън Милс посетил със семейството си музея в градчето Върмилиън в щат Алберта. Сред изложените в музея предмети бил и този голям сейф от известния в миналото хотел Брънзуик. Когато сейфа се отворил, всички служители и посетители на музея се събрали да видят какво има в сейфа. Намерили само поръчка от ресторант и сметка, изготвена от сервитьор в края на 70-те години.

Стивън Милс коментирал, че след като извадил такъв късмет с комбинацията, ще купи лотариен билет. Мъжът наистина купил билет, който му донесъл печалба от едва 2 долара.

Снимка: novini.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Музея | сейфа | сейф | часовниковата | стрелка

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори