Мнимият лекар Евгени Коцев отново в ареста

48-годишният Коцев е практикувал лекарска професия без правоспособност

 11.06.2019 15:46
Мнимият лекар Евгени Коцев отново в ареста

Мнимият лекар Евгени Коцев отново е задържан. По искане на Районна прокуратура –Стара Загора мъжът е с постоянна мярка „Задържане под стража“. 48-годишният Коцев е практикувал повторно лекарска професия без правоспособност.

Мъжът е многократно осъждан за престъпления от общ характер, като са му налагани различни по вид и размер наказания, в това число и ефективно „лишаване от свобода“.

Коцев е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че през периода от месец септември 2018 година до началото на юни в Стара Загора, в условията на продължавано престъпление упражнявал професията на лекар, без да притежава за това съответната правоспособност, като деянието е извършено в условията на повторност. 48-годишният мъж е завършил висше образование за медицински специалист и живее в старозагорския квартал „Лозенец”. Мъжът е безработен и за да си осигури доходи практикувал професията на лекар. Обособил помещение като лекарски кабинет, в което приемал болни пациенти, предписвал и назначавал лечение, издавал съответни медицински документи.

Взетата мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – гр.Стара Загора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | лекар | годишният | Коцев | практикувал

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори