Мъж е в ареста, блудствал с дъщеря си

51-годишният мъж е блудствал с 13-годишната си дъщеря в продължение на година

 23.07.2019 14:19
Мъж е в ареста, блудствал с дъщеря си

51-годишен мъж е с мярка за неотклонение „задържане под стража” заради блудство. В периода от месец  юли  2018 г.  до 13 юли 2019 година, в условията на продължавано престъпление, задържаният е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание, без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14 – годишна възраст – 13-годишната му дъщеря, като блудството е извършено чрез употреба на сила и заплашване, и чрез използване на положение на зависимост и надзор на дете от родител. Престъплението е извършено в Чирпан.

До момента са разпитани свидетели, изискани са документи, назначени са и са извършени експертизи.

Съдът е преценил, че се касае за висока степен на обществена опасност на деянието и на извършителя му, който е извършил престъплението, възползвайки се от положението на надзор спрямо малолетното лице.

Съдът е взел предвид аргументите на Районна прокуратура-Чирпан за законосъобразност на взетата мярка за неотклонение „задържане под стража" - да се осуети възможност за въздействие от страна на обвиняемото лице да затрудни хода на разследването и да извърши друго престъпление - евентуално осъществяване на принуда, закана за физическа саморазправа и други по отношение на малолетната му дъщеря или на други лица – свидетели по делото, както и да продължи да осъществява блудствени действия по отношение на малолетната.

Определението на Районен съд - Чирпан подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Чирпан | лице | дъщеря | блудство

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори