Няма следа от изчезналия началник на КАТ Казанлък

Липсва и служебното му оръжие

 14.12.2018 08:49
Няма следа от изчезналия началник на КАТ Казанлък

Все още няма следа от изчезналия началник на КАТ Казанлък Тодор Николов. Издирването продължава повече от 40 часа. Липсват служебното оръжие и личния автомобил на Николов.

Началникът на КАТ в Казанлък е в неизвестност от 12 декември, когато за последно е видян на мястото на катастрофата на пътя Казанлък-Мъглиж. Разпитани са сестра му, с която живее в Бузовград, колегите и бившата му съпруга.

Днес ще бъдат проверени камерите на входовете и изходите на Казанлък.

„Към момента няма връзка между изчезването на Николов и задържания вчера служител на казанлъшкото КАТ от вътрешна сигурност, тъй като е работено по документиране на престъпление за унищожаване и повреждане, а не корупционно престъпление или такова по служба“, коментира директорът на ОД МВР старши комисар Георги Хаджиев.

От полицията не коментират евентуалните причини за изчезването на Николов. Няма данни за проблеми в личния му живот и на работното му място. Николов имал здравословни проблеми, за които му предстояли по-сериозни прегледи и лечение.

Все още телефоните на Тодор Николов са изключени.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Казанлък | Николов | издирване | началник | Тодор Николов | КАТ Казанлък

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори