Оставиха мъж за постоянно в ареста заради блудство

Задържаният е на 57 години

 07.08.2019 18:01
Оставиха мъж за постоянно в ареста заради блудство

Окръжен съд – Стара Загора потвърди определение на Районния съд, с което е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 57-годишен мъж. Срещу него са повдигнати обвинения за това, че на 27.07.2019 г. в гр. Стара Загора, извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице ненавършило 14- годишна възраст, както и че през месец юли 2018 г. в гр. Стара Загора, извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение, лице навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила.

Въззивният състав прие, че обжалваното определение на Районен съд – Стара Загора е правилно и законосъобразно. Според окръжните магистрати са налице законовите предпоставки за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“. Въззивният състав споделя всички доводи на първоинстанционния съд, въз основа на които е определил да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение на обвиняемия – налице е обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпленията, които се наказват с лишаване от свобода, съществуващата реална опасност да се укрие или извърши друго престъпление, предишните му осъждания и лошите му характеристични данни. Окръжните магистрати отчетоха и факта, че извършените от обвиняемия деяния са с висока степен на обществена опасност и широк обществен отзвук.

Определението на Окръжен съд – Стара Загора е окончателно.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | задържан | мярка | арест

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Alice 08.08.2019 01:29

предложение за кредит между сериозно лице stuartgulliver01@seznam.cz


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори